Medicvent söker teknisk montör

Medicvent söker teknisk montör

Har du en utbildningsbakgrund inom elteknik och söker en ny utmaning? Ta då chansen att söka till Medicvent, ett växande företag i en framtidsbransch!

Medicvents övergripande affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja produkter för evakuering av luftföroreningar främst inom sjukvården. Produkterna skall förbättra och säkerställa den inre arbetsmiljön för berörd personal och ha en positiv effekt på den externa miljön. Produkterna säljs både i Sverige och internationellt.

Om tjänsten
Medicvent söker nu en Teknisk Montör för montering av medicintekniska produkter samt fläktlösningar för sjukhusmiljö. Som teknisk montör bistår du också med teknisk support på distans till våra kunder samt utför service på våra produkter ute på sjukhusen i Sverige. För att du ska lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du är lyhörd för våra kunders behov och önskemål samt att du har en problemlösande attityd. Arbetet innefattar en del resor, i huvudsak inom Sverige.

Om dig
Du har en utbildning med inriktning mot elteknik eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering inom industri eller produktion. Utöver erfarenhet inom området är en känsla och intresse för teknik viktigt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi söker dig som är prestigelös och flexibel. Du uppskattar ett arbete i högt tempo samtidigt som du värdesätter noggrannhet. Vidare är du socialt utåtriktad och trivs i mötet med andra människor.

Att du är en god medarbetare och lagspelare ser vi som en självklarhet. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt mot uppsatta mål där eget ansvarstagande och engagemang alltid genomsyrar ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på vår arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har Medicvent valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lundberg på 073-684 77 81 eller olof.lundberg@adecco.se

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se

Adecco använder tester som en del av rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag är 2022-09-14

Välkommen med din ansökan!